MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Publicat/Monika Kapałczyńska

Włoskie ciastka do schrupania. Rarytasowe cantuccini z migdałami do mocnej kawy. Sprawdź przepis na przysmak do trzymania w słoiku

Weronika Młyńczyk

Autorka książki „Z miłości do jedzenia. 80 przepisów na dania, które karmią ciało i zmysły” z wykształcenia jest dietetyczką. Na swoim profilu na Instagramie proponuje obserwatorom przepisy łączące odżywcze dania z rozkosznymi deserami dającymi przyjemność.

Zobacz również

Forum Kobiecości 25 maja w Muzeum Śląskim w Katowicach!

NOWE
Forum Kobiecości 25 maja w Muzeum Śląskim w Katowicach!

Festiwal opolski na liście dziedzictwa kultury UNESCO? Jest na to szansa!

NOWE
Festiwal opolski na liście dziedzictwa kultury UNESCO? Jest na to szansa!

Polecamy

Scenariusze dla Puszczy na pozostanie w ekstraklasie. Jest dobrze, brakuje niewiele

NOWE
Scenariusze dla Puszczy na pozostanie w ekstraklasie. Jest dobrze, brakuje niewiele

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka