MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Przez najbliższe miesiące w wakacyjne soboty odbędą się seanse filmowe pod chmurką

NOWE
Przez najbliższe miesiące w wakacyjne soboty odbędą się seanse filmowe pod chmurką

Stadion piłkarski w Andrychowie przejdzie gruntowną modernizację. To kilkuletni plan

NOWE
Stadion piłkarski w Andrychowie przejdzie gruntowną modernizację. To kilkuletni plan

Polecamy

To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

GORĄCY TEMAT
To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością

Najtrudniejsze szlaki w Tatrach. Tam możesz zginąć na każdym niemal kroku

Najtrudniejsze szlaki w Tatrach. Tam możesz zginąć na każdym niemal kroku