MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...
fot. Anna Daniluk

Soczysta marchewka po koreańsku do obiadu. Tę surówkę możesz jeść w nieskończoność. Podaję ją do kotletów schabowych i pulpetów

Marchewka po koreańsku

Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.

Zobacz również

Reprezentant Polski zmieni klub? Media: W grze możliwa hitowa wymiana

Reprezentant Polski zmieni klub? Media: W grze możliwa hitowa wymiana

Doskonała informacja dla plażowiczów. Woda w Chechle w Trzebini zdatna do kąpieli

Doskonała informacja dla plażowiczów. Woda w Chechle w Trzebini zdatna do kąpieli

Polecamy

Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

NOWE FAKTY
Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki